donderdag 22 september 2016

Time to say goodbye

Hallo Allemaal,

Sommigen van jullie zullen het ondertussen al wel meegekregen hebben maar TFMC gaat stoppen.
Hieronder een kopie van het bericht van het TFMC Blog


Lieve trouwe volgers en Magnolia liefhebbers,

Na heel lang nadenken, heb ik besloten om te stoppen met ons Time for Magnolia Challengeblog. Dit is met pijn in mijn hart en het zal mij ook zeker niet in de koude kleren gaan zitten. Op slechts een paar maanden na hebben alle DT-dames en ik 4 jaar lang dit met onwijs veel plezier gedaan voor jullie grote Magnolia liefhebbers. 

De reden om tot deze moeilijke beslissing te komen, is toch wel dat het allemaal terugloopt in Nederland qua Magnolia en ook de verkooppunten in Nederland lopen enorm terug. Magnolia stempels en doohickeys zijn in uitverkoop bij veel winkeliers. Ook het enorm teruglopen van het aantal deelnemers op ons TFM Blog (maar ook op andere blogs) is zeer merkbaar.... Wellicht is de populariteit van Facebook hier ook een mede-oorzaak van.

 Wij zijn jaren een hecht Designteam geweest en vijf dames zijn zelfs nog van het eerste uur. Ik kon TFM niet runnen zonder zo'n geweldig DT-team met allemaal lieve meiden en toptalent! Ik wil daarom alle DT-dames heel hartelijk danken voor jullie toewijding alle jaren aan TFM en natuurlijk onze geliefde stempels van Magnolia. Dames: super super super bedankt voor alles. Jullie hebben een speciaal plekje in mijn hart.

Daarnaast wil ik natuurlijk ook alle sponsors van toen en nu bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat wij al die jaren prachtige prijzen beschikbaar konden stellen voor de winnaars! Bedankt voor het vertrouwen in ons TFM Challenge blog al die jaren. Dit waardeer ik enorm en ben ik ook zeer dankbaar voor. 

Wij zouden het fantastisch vinden als we met zijn allen tijdens deze laatste challenge nog gaan knallen!!! Doen jullie daarom nog één keer mee aan onze laatste TFM-challenge? Ook kan je nog meedoen aan onze Kerstchallenge #128.

Challenge #129: Strikken, strikken overal

De prijs voor de random winnaar wordt aangeboden door 't Scrap-Ateljeetje en betreft de onderstaande prachtige prijs. Hoe mooi is dit! Dank je wel Elly voor deze prachtige prijs! Daarnaast kiezen wij als designteam een top 3.


Deze challenge wordt verzorgd door de dames van Team Edwin samen met onze gastdesigners  Liesbeth Sprangers, Evie Tambajong en Elin Rajadurai. Lieve dames, bedankt voor jullie geweldige kaarten de afgelopen periode als gastdesigners! Wat hebben wij genoten van alle inspiratie die jullie ons hebben gegeven.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Voor mij persoonlijk betekend dit dat ik voorlopig ook even ga stoppen. Kwam al bijna niet meer toe aan bloggen en nu ga ik me dus even helemaal richten op andere dingen die op dit moment wat belangrijker voor me zijn.
Of en wanneer ik terugkom, daar ben ik nog niet helemaal over uit, ik zie wel hoe alles gaat lopen.
Ik wil jullie in elk geval heel erg bedanken voor al jullie bezoekjes de afgelopen jaren, heb dat altijd erg gewaardeerd

Allemaal nogmaals bedankt en wie weet tot ooit

Liefs,
Diana
xxx

1 opmerking:

  1. Jammer dat je voorlopig helemaal stopt met bloggen. Ik vind je creaties altijd prachtig.
    Het ga je goed en hopenlijk tot blogs.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen